Community

brainpool1712071502

Vilka är vi?

Vi är ett gäng ungdomar som älskar och drivs av kunskap, och som tänker mycket på många olika saker. Vi har ofta stora, intensiva intressen inom många olika ämnen, och tycker om att förstå hur saker hänger ihop på ett komplext plan. Hos oss på Brainpool spelar skolbetygen ingen roll – vissa av oss har bra betyg, andra dåliga – men de flesta av oss söker utmaningar som skolan inte erbjuder. När vi ses är diskussionerna intensiva och spänner över otaliga ämnen och teman. Vi har stor respekt för varandra och för att alla deltar på sitt sätt.

”Wow! Nu i helgen har hon suttit med papper o penna o funderat. Frågat ut oss föräldrar vad vi tycker hon är bra på… Helgen har varit underbar — Brainpool-evenemanget gav en gnista till något… Är så lycklig att jag sitter med tårar i ögonen… TACK!”

Vill du vara med? 

Vill du testa om Brainpool är något för dig? Börja med att anmäla dig till ett första “prova på”-event. Det är alla event som inte innefattar ett externt besök och vi skriver också ut om det är öppet för nya medlemmar i anmälningsformuläret. Om du trivs i Brainpool och våra aktiviteter fyller du i en anmälan, därefter får du login till den digitala communityn. Inbetalningsuppgifter kommer under terminen.

Vi vill att alla ska kunna delta. Om er familj har mycket begränsade ekonomiska möjligheter kan du ansöka om kostnadsfritt medlemskap. Kontakta oss om detta är aktuellt.

Anmälan hittar du här->

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng