Community

brainpool1712071502

Vilka är vi?

Vi är ett gäng ungdomar med en medfödd intellektuell begåvning. Vi tänker mycket och på många olika saker, både stort och smått. Vi gillar och drivs av kunskap och har ett starkt intresse för hur saker och ting hänger ihop. Diskussionerna är intensiva när vi ses. Många känner sig annorlunda jämfört med jämnåriga och de flesta saknar utmaningar i skolan. Betygen i skolan kan var bra eller dåliga men det handlar mer om att överleva skolan.

Vi alla är ganska olika varandra vi hade nog inte träffats utanför Brainpool. Vissa gillar att umgås och andra trivs bättre själva. Vi har stor respekt för varandra och alla deltar på sitt sätt, det är helt ok att vara för sig själv och betrakta vad som händer. Eller så deltar man aktivt i diskussioner och föreläsningar. På Brainpool behöver man inte säga ”smarta saker” – det finns inga frågor eller funderingar som är rätt eller fel.

vem_ar_du

Känner du igen dig?

Innan man har varit med på en Brainpool-träff första gången är de flesta sjukt nervösa och att komma hit kan kännas läskigt. Vilket är helt naturligt. Man kan när som helst lämna träffen utan att meddela oss, men än så länge har det inte hänt. Istället brukar det bli att man inte vill gå hem när det är dags. Men gemenskapen och diskussionerna fortsätter på vår digitala plattform. Gemensamt är att vi alla tycker Brainpool öppnar nya världar, gör livet roligare och att det känns som att “hitta hem”. Vi respekterar varandra och du förväntas inte prestera något.

Är du nyfiken och tänker att Brainpool skulle passa dig? ? Då tycker vi att du ska komma och testa, du ska vara född någon gång mellan 1999 och 2006. Du fyller i vår medlemsansökan och anmäler dig till ett event som passar, (helghäng, inspirationclub eller workshop). Vid helghäng har vi också en föräldrainformation innan eventets start. Vill du fortsätta får du ett inbetalningskort och även login till den digitala communityn.

”Wow! Nu i helgen har hon suttit med papper o penna o funderat. Frågat ut oss föräldrar vad vi tycker hon är bra på… Helgen har varit underbar — Brainpool-evenemanget gav en gnista till något… Är så lycklig att jag sitter med tårar i ögonen… TACK!”

Medlemskap

Vill du testa om Brainpool är något för dig? Börja med att anmäla dig till ett första “prova på” event. Det är alla event som inte innefattar ett externt besök och vi skriver också ut om det är öppet för nya medlemmar i anmälningsformuläret. Om du trivs i Brainpool och våra aktiviteter fyller du i en medlemsansökan, därefter får du login till den digitala communityn. Inbetalningsuppgifter kommer under terminen.

Vi vill att alla ska kunna delta. Om er familj har mycket begränsade ekonomiska möjligheter kan du ansöka om kostnadsfritt medlemskap. Kontakta oss om detta är aktuellt.

Medlemsansökan hittar du här->

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng