Anmälan

BRAINPOOL:ARE – Gillar du också kunskap? Tycker du, precis som vi, om att tänka och fundera på hur saker fungerar (eller inte fungerar)? Är du född 02-07? Vill du var med i Brainpool? Fyll i dina uppgifter för att bli med i communityn och välj hur du vill betala (eller inte). Sedan är det bara att komma med i vår härliga community!

Brainpool Premium

Ger tillgång till samtliga av Brainpools aktiviteter; Digital Inspiration Club, Helghäng, Ambassadörsträffar (2005+), Alumni (2003+), våren 2020.

Pris: 1 995 kr

Brainpool Digital Inspiration Club

Ger tillgång till samtliga 14 digitala träffar på zoom, våren 2021.

Pris: 1195 kr

Brainpool Alumni

Ger tillgång till 3 Alumni träffar våren 2021.

Pris: 

Engångsbiljett – Helghäng, om plats finns.

Helghäng: Om plats finns

Helghäng

Ger tillgång till 2 Helghäng i Stockholm hösten 2020 (17/4, 29/5)

Pris: 795 kr

Kostnadsfritt

För familjer med mycket begränsad inkomst. Ange familjens beräknade taxerade inkomst 2020 samt en kort motivering till ansökan.

Ungdom


Födelsedatum (åååå-mm-dd)

Hittat till Brainpool via:

GCPFilurumSkolaBefintlig medlemSociala medierFörälderAnnat

Intressen (håll in Ctrl eller Command för fler val)

MatematikFysikKemiBiologiSpråkSkrivaSamhällsfrågorMusikModeTeaterLivetLivet som begåvadPsykologiPolitikTeknikFramtidKonstProgrammeringRymdenHistoria
För att få tillgång till vår digitala community och kunna anmäla dig på våra event betalar du 100 kr per år och gäller årsvis. För att kunna delta i våra aktiviteter behöver du bli betala community avgiften.Därefter väljer du hur vi vill betala avgiften till respektive aktivitet.

Välj deltagaravgift (se alternativ nedan). Brainpool Premium 1 945 kr/terminBrainpool Premium +2001 student egen ekonomi 1 195 kr/terminBrainpool Digital Inspiration Club 1195 kr/termin'Brainpool AlumniJag vill betala Helghäng per gångHelghäng 2, 795 krAnsökan om kostnadsfritt deltagande

Målsman (under 18 år)

Jag accepterar att bilder på mig eller där jag förekommer kan användas på Brainpools hemsida och annat tryckt och digitalt material

JaNej

Ja, jag har läst policyn för personuppgifter

 

DELTAGARAVGIFTER

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng