Exklusivt för Brainpool:are på Handelshögskolan i Stockholm

Exklusivt för Brainpool:are på Handelshögskolan i Stockholm

Details
Start:

mars 7 - 05:00 e m

End:

april 18 - 07:00 e m

Click to Register: https://www.eventbrite.co.uk/e/klart-exklusivt-for-brainpoolare-pa-handelshogskolan-i-stockholm-tickets-42729581328
Organizer

Brainpool

Website: https://www.eventbrite.co.uk/o/brainpool-8634681613
Venue

Handelshögskolan

113 50 Norrmalm

Norrmalm, Stockholm County, SE, 113 50

Exklusivt för Brainpool:are på Handelshögskolan i Stockholm, 7 mars – 18 april

Brainpool har fått den unika möjligheten att erbjuda våra medlemmar en specialanpassad kurs i beteendeekonomi på Handels i Stockholm med Ekonomiprofessor Micael Dahlén som kursansvarig. Med Micael och andra lärare.

•Exempel på infallsvinklar: privatekonomi, shopping/konsumtion, experter och beslutsfattande, sociala effekter, medier/politik, lycka/välmående.

•Kurslitteratur är Beslut och beteenden av Richard och För-påverkan av Robert Cialdini. En mindre läsläxa inför varje tillfälle som sen ägnas åt att diskutera och göra gruppövningar på ämnet.

•Kuren hålls i Handelshögskolans lokaler, onsdagar 17-19 den 7 mars (start), 14 mars, 21 mars, 28 mars, 11 april, 18 april. Eventuellt avslutning maj.

•Kursintyg med Signatur Handelshögskolan och Professor Micael Dahlén.

•Vi behöver minst 12 och kan maximalt ta in 28 deltagare. Förtur kommer att ges till 1999-2001, därefter efter ålder och engagemang i Brainpool.

•Deltagare behöver vara medlemmar i Brainpool, betalt in deltagaravgift för våren 2018 alternativt ansökt om kostnadsfritt medlemskap. Det gör du på www.brainpoolsweden.com.

Anmälan är bindande och anmäld till kursen förväntas delta vid varje tillfälle.

Vill du vara med om den första utbildningen i detta slag på Handels?

Anmäl dig i så fall snart! Sista anmälningsdag 5 februari.

Allt gott,

Stina & Tomas med gänget bakom Brainpool.

Frågor: 076 802 31 00 eller info@brainpoolsweden.com

Målgrupp: särskilt begåvade unga 2004 till 1997

Brainpool – ger särskilt begåvade unga utrymme att dela och utveckla stora tankar tillsammans med varandra, visionära företag och goda förebilder.” Är du intresserad att bli medlem i Brainpool? Kom och prova vid ett tillfälle. Vill du sen bli medlem ansöker du på www.brainpoolsweden.com.Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng