Program

Augusti
17 Alumni
18 Ambassadör
September
5 Helghäng
10 InspirationClub online
14 Ambassadör
17 InspirationClub online
24 InspirationClub online
30 Alumni
Oktober
1 InspirationClub online
3 Helghäng
8 InspirationClub online
12 Ambassadör
15 InspirationClub online
21 Alumni
22 InspirationClub online
31 Helghäng
November
5 InspirationClub online
9 Ambassadör
11 Alumni
12 InspirationClub online
19 InspirationClub online
26 InspirationClub online
28 Helghäng

Aktuella evenemang och anmälan för nya medlemmar

There are no upcoming Events at this time.

Aktiviteter

Inspiration Club
Vi bjuder in föreläsare och goda förebilder (digitalt eller på plats på The Park) som alla har gemensamt att de har ett starkt engagemang och brinner för något, är karismatiska och har en inspirerande historia eller en djup kunskap att dela med sig av.

Företagsbesök
Vi besöker olika företag där vi får ta del av vad företaget gör. Det kan vara innovation, teknik, olika yrkesroller, produktion osv. Vi har löpande diskussion och besöket avslutas med en workshop kring någon utmaning företaget har definierat. Ofta är det fler funktioner från företaget som deltar i diskussionerna med ungdomarna.

Helghäng
Fyra lördagar under terminen fyller vi The Park med olika utmaningar inom t ex språk, matematik, samhälle, filosofi och annat. Dagen skapas utifrån medlemmarnas intressen och vi bjuder in olika inspiratörer och organisationer. Man kan också komma hit och bara hänga med kompisar och fika.

Brainpool ambassadör

Brainpool:are födda 2007 och tidigare deltar i olika workshops, hackathons och seminarier arrangerade i näringsliv och myndigheter. En perspektivingenjör från Brainpool ser och förstår komplexa sammanhang, kommer med nya perspektiv på frågor och är fria från konventionella organisationsstrukturer. Ett välkommet och alltid lyckat tillskott när problem och utmaningar ska lösas i en organisation.

Vi besöker gemensamt olika event inom affärsvärlden för att inspirera och visa möjligheter inom yrkeslivet. Vi har besökt Brilliant Minds (symposium.co), Sime next, Startup Day, Crosstalks, Nordic Startup awards, TedX Youth, DI Digital Startup Tour, Bygg Broar, Drama

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng