Program

Augusti
23 Kick-off
30 Inspiration club
September
6 Workshop
8 Helg häng
13 Inspiration Club
20 Inspiration Club
27 Inspiration Club
Oktober
4 Workshop
6 Helghäng
11 Inspiration Club
18 Inspiration Club
22 Inspiration Club
November
8 Workshop
10 Helghäng
15 Inspiration Club
22 Inspiration Club
29 Workshop
December
1 Helghäng
6 Workshop

Aktuellt och anmälan (Nya medlemmar)

There are no upcoming Events at this time.

Tidigare events

Aktiviteter

Inspiration Club
Vi bjuder in föreläsare och goda förebilder som alla har gemensamt att de har ett starkt engagemang och brinner för något, de är karismatiska och har en inspirerande historia eller en djup kunskap att dela med sig av.

Företagsbesök
Vi besöker olika företag där vi får ta del av vad företaget gör, det kan vara innovation, teknik, olika yrkesroller, produktion etc. Vi har löpande diskussion och besöket avslutas med en workshop kring någon utmaning företaget har definierat. Ofta är det fler funktioner från företaget som deltar i diskussionerna med ungdomarna.

Workshop
Kunskaps och ämnesfördjupande workshops som initieras och drivs av medlemmarna utifrån deras intressen. Genomförs tillsammans med etablerad person inom det valda ämnesområdet och ungdomarna ansvarar för projektledningen.

Helghäng
En lördag i månaden fyller vi The Park med olika utmaningar inom t ex språk, matematik, samhälle, filosofi och annat. Dagen skapas utifrån medlemmarnas intressen och vi bjuder in olika inspiratörer och organisationer. Man kan också komma hit och bara hänga med kompisar och fika.

Event*
Vi besöker gemensamt olika event inom affärsvärlden för att inspirera och visa möjligheter inom yrkeslivet. Vi har besökt Brilliant Minds (symposium.co), Sime next, Startup Day, Crosstalks, Nordic Startup awards, TedX Youth, DI Digital Startup Tour.

Utbildning*
Våren 2018 arrangeras en kurs i beteendeekonomi om 6 tillfällen. Kursen hålls på Handelshögskolan och professor Micael Dahlén är kursansvarig. Kursdeltagare får ett intyg efter genomförd kurs.

Antal platser per aktivitet är begränsade, i de fall inget annat anges gäller först till kvar. Anmälan är bindande och vid förhinder behöver man avboka sin plats.

*  Deltagare +2001 har förtur och platserna fördelas utifrån deltagares övriga engagemang i Brainpool.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng