Policy angående personuppgiftslagen (PuL)

Den ideella föreningen Brainpool har antagit följande policy för hantering av personuppgifter.

Ändamål
Ändamålet med lagringen av personuppgifter är att på ett säkert och effektivt sätt administrera medlemmarna i föreningen.

Motivering
Motiveringen för registreringen är att kunna lämna eller inhämta information till medlemmarna. Uppgifterna används enbart för internt bruk.

Uppgifter som sparas
Uppgifterna som registreras i systemet är födelsedatum, namn, telefonnummer, e-postadress, fördefinierade intresseområden, samt kontakt till vårdnadshavare.

Hur de registrerade informeras
De registrerade accepterar policyn i sin helhet när medlemsansökan genomförs.

Den registrerade samt den registrerades förmyndare (under 18 år) har rätt att få ta del av den information och vilka uppgifter som finns registrerade om honom eller henne. Rättelse av uppgifterna kan göras på begäran av den registrerade.

Personuppgifterna lämnas aldrig inte ut till någon annan, det är endast Styrelse och styrelseledamöter som är bolagsregistrerade på org.nummer 802509-9014, Brainpool, som har tillgång till registret. 

Personuppgiftsombud
Stina Boman Wittich, Ordförande,  tfn: 073-620 59 03, e-post: stina@brainpoolsweden.com

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng