Bootcamp – Att fatta skitsvåra beslut

Details
Start:

oktober 28 - 10:00 f m

End:

oktober 30 - 04:00 e m

Event Category:

Tidigare event

Click to Register: https://www.eventbrite.co.uk/e/bootcamp-att-fatta-skitsvara-beslut-tickets-69282831815
Organizer

Brainpool

Website: https://www.eventbrite.co.uk/o/brainpool-8634681613
Venue

Brainpool

49 Hälsingegatan, 113 31 Norrmalm

Norrmalm, Stockholms län, SE, 113 31

Denna höst introducerar vi Brainpools första Bootcamp! Det är ett grymt kul/bra program med oanade resultat. 🙂 

Att fatta skitsvåra beslut ger dig en logisk grund i beslutsfattande, visar dina personliga drivkrafter och en gedigen grund för att fatta beslut i livet. Samtliga föreläsare är bäst inom sina områden; professorer, forskare etc.
3 dagar under höstlovet kommer vi täcka flera av de ”akademiska” delar som ingår i ”beslutsteori”, men på ett Brainpool-vis. På förmiddagen är det föreläsningar som följs av en workshop med spelplan, tänk, diskussioner individuellt och/eller i grupp. Människor möts och fattar beslut tillsammans. Varje tillfälle är ett eget ”dilemma” på temat ”Fatta skitsvåra beslut.

Måndag: En introduktion till beslutsteori och beslutsmodeller. Igår, idag och i framtiden. Våra kära matteprofessor Aron Larsson på Stockholms Universitet berättar om bakgrunden till beslutsteori och har med sig några enkla övningar och algoritmer. Aron forskar inom risk-och beslutanalys och jobbar även som rådgivare till myndigheter och företag när riktigt svåra beslut ska fattas.

Tisdag: ”Motivation”: Hur kommer det sig vi fattar beslut som känns så rätt, men är så rationellt fel. En introduktion till motivationsteori, personlighetsprofiler och personliga behov och hur det används för att driva innovation och utveckling i organisationer och företag. Carina Wimert är föreläsare med massor med certfieringar i rekrytering, ledarskapsutveckling och personlighetstester. Hon berättar kort om Self Determination Theory och kort om andra psykologiska motivationsteorier, och hur de kan spela in i att fatta beslut. Dvs hur kommer det sig att vi fattar beslut som rent matematiskt eller logiskt är felaktiga men känns rätt.

Onsdag: ”Dilemman och strategiska vägval”: Hur välja mellan två likvärdiga alternativ? Plugga vidare eller resa jorden runt? Hållbarhet eller tillväxt? Brainpools kära vetenskapsman Anders Lundkvist är transformationsstrateg och ekonomi doktor. Anders har ett enormt intresse för hur komplexa saker fungerar. Det är därför han är en flitigt anlitad rådgivare till EU-kommissionen, regeringen och verksamheter som gör skillnad.

Du som deltar kommer inhämta lärdomar och personliga verktyg för resan framåt- till klassrummet eller ett kommande jobb. Vi hoppas på att ni är lika taggade som vi är!

Kostnad: 1495 kr per deltagare.
Alternativt ansök om kostnadsfritt deltagande.

Lunch + fika ingår.

//Gänget bakom Brainpool

Gillar du också kunskap? Tycker du, precis som vi, om att tänka och fundera på hur saker fungerar (eller inte fungerar)? Är du född 97-06? Häng med på vår Bootcamp. Frågor? Maila info@brainpoolsweden.com eller ring 076 802 31 00. Mer om Brainpool hittar du på:  www.brainpoolsweden.com

RESER DU MED SJ? DÅ FÅR DU 50% RABATT PÅ BILJETTEN. Fyll i detta i anmälan.