Bootcamp – Att fatta skitsvåra beslut

Bootcamp – Att fatta skitsvåra beslut

Details
Start:

oktober 28 - 10:00 f m

End:

oktober 30 - 04:00 e m

Click to Register: https://www.eventbrite.co.uk/e/bootcamp-att-fatta-skitsvara-beslut-tickets-69282831815
Organizer

Brainpool

Website: https://www.eventbrite.co.uk/o/brainpool-8634681613
Venue

Brainpool

49 Hälsingegatan, 113 31 Norrmalm

Norrmalm, Stockholms län, SE, 113 31

Denna höst introducerar vi Brainpools första Bootcamp!

Bootcamp- Att fatta skitsvåra beslut ger dig en logisk grund i beslutsfattande, visar dina personliga drivkrafter och en gedigen grund för att fatta beslut i livet. Samtliga föreläsare är bäst inom sina områden; professorer, forskare etc.

3 dagar under höstlovet kommer vi täcka flera av de ”akademiska” delar som ingår i ”beslutsteori”, men på ett Brainpool-vis. Så sammantaget blir det en intro, praktik och eget tänk, uppsamling och sharing vid varje tillfälle.

Upplägg:
– Föreläsning
– Workshop: spelplan, tänk, diskussioner individuellt och/eller i grupp – människor möts och fattar beslut tillsammans.
(Varje tillfälle är ett eget ”dilemma” på temat ”Fatta skitsvåra beslut”)

Tillfälle 1) Föreläsare: Våra kära matteprofessorer på Univ. som berättar om bakgrunden till beslutsteori och har med sig några enkla övningar och algoritmer. Vi kommer antagligen göra en AI-programmering som är relevant.

Tillfälle 2) Föreläsare som berättar om dilemman och strategiska vägval och hur man motiverar att åka jorden runt eller plugga vidare.

Tillfälle 3) Föreläsare som har massor med certfieringar i rekrytering, ledarskapsutveckling och personlighetstester. Hon berättar kort om Self Determination Theory och kort om andra psykologiska motivationsteorier, och hur de kan spela in i att fatta beslut. Dvs hur kommer det sig att vi fattar beslut som rent matematiskt eller logiskt är felaktiga men känns rätt.

Du som deltar kommer inhämta lärdomar och personliga verktyg för resan framåt- till klassrummet eller ett kommande jobb. Vi hoppas på att ni är lika taggade som vi är!

//Gänget bakom Brainpool

DETTA ÄR EN INTRESSEANMÄLAN, EXAKTA DATUM OCH TIDER ÄR EJ SPIKADE. BOOTCAMPEN INGÅR EJ I ORDINARIE DELTAGARAVGIFT. EN BOOTCAMP AVGIFT TILLKOMMER ALT ANSÖKAN OM KOSTNADSFRI PLATS.Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng