Brainpool Företagsbesök Malmö: Flow Neurosience – headset mot depression

Venue

The Ground

4 Bredgatan, 211 30 Rörsjöstaden

Rörsjöstaden, Skåne län, SE, 211 30

Häng med på besök på Malmö-baserade företaget Flow Neuroscience. De har utvecklat en ny, medicinfri behandling för depression, bestående av ett headset för hjärnstimulering och en terapiapp.

Tekniken har resultat liknande resultaten av antidepressiva medel, men leder till färre biverkningar och är godkänd som medicinsk utrustning i Europa.

En av grundarna – Erik M. Rehn – berättar om sin resa från skolan till Flow Neuroscience, och vi får lära oss mer om psykisk hälsa, teknik, entreprenörskap, hjärnan, med mera.

Vi ser framemot att träffa så många av er som möjligt!

//Gänget bakom Brainpool

Gillar du också kunskap? Tycker du, precis som vi, om att tänka och fundera på hur saker fungerar (eller inte fungerar)? Är du född 97-06? Vill du vara med i Brainpool? Anmäl på https://www.brainpoolsweden.com/kalendarium. Kommer man till Brainpool första gången är det bara att komma och testa kostnadsfritt.

Har du varit med tidigare? Anmäl på https://www.brainpoolsweden.com/kalendarium. Gå in på och välj avgift samt anmälan. https://www.brainpoolsweden.com/community/medlemsansokan/. Då får du också ett konto till vår digitala community. Där du hittar alla event, olika projekt och kontakt till andra medlemmar.

Frågor? Hör av dig: 076 802 31 00 eller info@brainpoolsweden.com

RESER DU MED SJ? DÅ FÅR DU RABATT PÅ BILJETTEN. Fyll i detta i anmälan.