Brainpool Skåne – Gränslöst möte med Micael Dahlén

Brainpool Skåne – Gränslöst möte med Micael Dahlén

Details
Date:

november 18

Time:

05:00 e m - 07:00 e m

Click to Register: https://www.eventbrite.co.uk/e/brainpool-skane-granslost-mote-med-micael-dahlen-tickets-75870244945
Organizer

Brainpool

Website: https://www.eventbrite.co.uk/o/brainpool-8634681613
Venue

Brainpool

malmö city, malmö

malmö, malmö, SE

Häng med på ett par gränslösa timmar med Brainpools favorit, Micael Dahlén!

Det blir en personlig berättelse om Micaels krokiga väg från en inte så rolig skoltid till att bli professor på Handelshögskolan och ständigt tillfrågad om att vara med i olika sammanhang i allt från TV och på dramaten, till företagsprojekt och poddar, och mycket mer.

Vi kommer att prata om hur det är att forska, om livet, och vi kommer att vrida, vända och spåna loss på vänskap och lycka.


//Gänget bakom Brainpool

Gillar du också kunskap? Tycker du, precis som vi, om att tänka och fundera på hur saker fungerar (eller inte fungerar)? Är du född 97-06? Kom på någon av våra träffar! Känner du någon som också gillar att tänka? Ta med dem!


RESER DU MED SJ? DÅ FÅR DU 50% RABATT PÅ BILJETTEN. Fyll i detta i anmälan.  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng