Digital Inspiration Club: Förebild på riktigt – Dr Mouna Esmaeilzadeh

Digital Inspiration Club: Förebild på riktigt – Dr Mouna Esmaeilzadeh

Människa, läkare, neuroforskare, entreprenör och TV-personlighet. Såklart snäll, smart och ett stort leende. Föreläsning och mycket samtal.

Möt en av våra viktigaste förebilder Dr Mouna Esmaeilzadeh Människa, läkare, neuroforskare, entreprenör och TV-personlighet. Såklart snäll, smart och med ett stort leende. Nu kommer Mouna till Brainpool Digital Inspiration Club på Zoom. Torsdag 17/9. Det blir lite föreläsning och mer ett samtal med Mouna om att leva, överleva, utbildning, entreprenörskap, att lyckas och misslyckas, karriär, hjärnan, läkaryrket, forskning och dit samtalet går. 🙂

Gillar du också kunskap? Tycker du, precis som vi, om att tänka och fundera på hur saker fungerar (eller inte fungerar)? Är du född 02-07? Häng med! Anmälan i bio.

Program:

16.45 Digital fika med Christina.

17:00-18:30: Föreläsning & diskussioner

18:30-18.40: Reflektion

18.40: Häng & spel med Christina

Vi ser framemot att träffa så många som möjligt utav er!

//Gänget bakom BrainpoolFrågor: 076 802 31 00 eller info@brainpoolsweden.com.

OBSERVERA: Anmäler du dig och får förhindra – avboka till info@brainpoolsweden.com eller 076-802 31 00. Anmäld och lämnas utan avbokning senast kl 09.00 händelsedagen debiteras en avgift om 250 kr.

Mer om Brainpool hittar du på: www.brainpoolsweden.com. 

Unga födda 2002-2007 (utan ålderstak när man väl är med).Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng