Extra företagsbesök; NCS Colours

Details
Date:

december 12

Time:

05:00 e m - 07:00 e m

Event Category:

Tidigare event

Click to Register: https://www.eventbrite.co.uk/e/extra-foretagsbesok-ncs-colours-biljetter-81519524091
Organizer

Brainpool

Website: https://www.eventbrite.co.uk/o/brainpool-8634681613
Venue

NCS Colour AB

30 Igeldammsgatan, 112 49 Kungsholmen

Kungsholmen, Stockholms län, SE, 112 49

Vi är inbjudna till en fördjupning i kulörernas komplexa värld genom en träff med NCS Colour AB. NCS – Natural Colour System – är ett system för kommunikation med, och beteckning av, färger, och resultatet av över 30 års svensk forskning om hur vi människor upplever färg. Idag är NCS en global ASTM-färgstandard och kan utifrån sin systematik lösa många av de utmaningar som arkitekter, designer, ingengörer och andra ställs inför då de ska skapa, kommunicera, producera och kontrollera färg.

Nu får vi möjligheten till en djupare insyn i färgens komplexa realitet. Vi kommer att titta på konceptet och arbetet med färg utifrån olika perspektiv – kreativt, psykologiskt och tekniskt. Vi kommer även att få se hur NCS Colour idag arbetar med världens kreatörer och företag. En av våra stora utmaningar, men också en spännande möjlighet, är digitaliseringen av arbetet med färg, och mycket fokus läggs idag på vidareutveckling av våra algoritmer för NCS-systemet.

Era färgfyllda insikter kan bli viktiga för hur NCS Colour tar sig an framtidens utmaningar!

Välkomna!


//Gänget bakom Brainpool

Frågor: 076 802 31 00 eller info@brainpoolsweden.com

OBSERVERA: Anmäler du dig och får förhindra – avboka till info@brainpoolsweden.com eller 076-802 31 00. Anmäld och lämnas utan avbokning senast kl 09.00 händelsedagen debiteras en avgift om 250 kr.


Gillar du också kunskap? Tycker du, precis som vi, om att tänka och fundera på hur saker fungerar (eller inte fungerar)? Är du född 97-06? Kom på någon av våra träffar! Känner du någon som också gillar att tänka? Ta med dem!