Helghäng II

Details
Date:

mars 24

Time:

12:00 e m - 05:00 e m

Event Category:

Tidigare event

Click to Register: https://www.eventbrite.co.uk/e/helghang-ii-tickets-44018708141
Organizer

Brainpool

Website: https://www.eventbrite.co.uk/o/brainpool-8634681613
Venue

The Park

49 Hälsingegatan, 113 31 Norrmalm

Norrmalm, Stockholms län, SE, 113 31

HELGHÄNG II


”Wow, dottern kom hem efter helghänget och berättade om alla inspirerande människor och roliga aktiviteter. Hon fick flera nya vänner och stortrivdes!” 


En av all fantastisk feedback vi fick efter helghäng i februari, nu är det äntligen dags igen! Brainpool presenterar det andra tillfället av vårt succéevent helghäng! Vi välkomnar alla särskilt begåvade ungdomar (97-04:or) från hela landet till en dag fylld med inspiration och utmaningar. Innehållsleverantörer denna lördag är bland annat matematiksällskapet, Åklagaren Rebecca Dison, 3D experten Stefan Löfdahl, en författare och våra egna medlemmar. 


Schema:


11:00 Vi välkomnar alla nya medlemmar med en introduktion till Brainpool, träffa våra ungdomsambassadörer och lyssna till vad de gillar med Brainpool. Här är även föräldrar välkomna.


12:00 Vi slår upp portarna och drar igång dagens aktiviteter med roliga “lära känna” varandra övningar. Endas ungdomar. 


13:00 Aktivtereter startar. Under hela dagen kommer vi att ha matteworkshop med matematiksällskapet, CAD/3D-printworkshop och musik workshop med vårt eget husband. 


Vi välkomnar också Rebecca Dison, en av Sveriges yngsta och vassaste åklagare. Rebecca kommer att ge en introduktion till rättsväsendet och parallellt med det ha rättegångsspel där vi själva har de olika rollerna i en rättsprocess. 


14.45 Är du nyfiken eller har funderingar kring monarkins betydelse i dåtid och nutid? Två av våra medlemmar som har ett djupt intresse för historia och monarki håller i en workshop på detta tema. 


Samtidigt har bokklubben, som även denna hållas av våra egna medlemmar, valt ut en kort text som vi läser tillsammans för att sedan diskutera. 


16:15 Rundar vi av aktiviteterna och bara hänger, spelar pingis och brädspel, eller varför inte baka tillsammans som vi gjorde förra gången? 


17:00 Stänger vi dörrarna för denna gång. 


Anmäl dig här och fyll i en medlemsansökan på vår hemsida om du inte varit på något av våra event tidigare. Befintliga medlemmar anmäler sig på Workplace.


Mer om Brainpool hittar du på: www.brainpoolsweden.com


RESER DU MED SJ? DÅ FÅR DU 50 % RABATT PÅ BILJETTEN VID DETTA TILLFÄLLE. KONTAKTA OSS VID ANMÄLAN. 


Vi ses! 


Stina, Tomas & gänget bakom Brainpool. 


Frågor: 076 802 31 00 eller info@brainpoolsweden.com