Helghäng- Uppfinnare, Entreprenörskap, Coop, Hållbarhet

Details
Date:

oktober 3

Time:

10:00 f m - 05:00 e m

Click to Register: https://www.eventbrite.co.uk/e/helghang-uppfinnare-entreprenorskap-coop-hallbarhet-tickets-122010435497
Organizer

Brainpool

Website: https://www.eventbrite.co.uk/o/brainpool-8634681613
Venue

The Park

Hälsingegatan 49

Stockholm, Stockholms län, Sverige, 11331

Helghäng med massor av kul grejer! MAX 50 PLATSER.

PROGRAM

10-11: Introduktion för nya deltagare, efter sommarlov häng + teambuilding.

11-11.30: Möta en människa som så gott som andas uppfinningar. Mikael Ericsson föreläser om sin väg från stökig tonåring som knappt tog studenten till framgångsrik företagsledare, och om smarta glasögon, patent, entreprenörskap, VR, AR… ja allt som går i uppfinnaranda.

Förutom att, som VD för Skugga Eyewear, jobba med (riktigt häftiga) smarta glasögon har denna uppfinningsrika modeälskare patent på lökskalaranordning och vitlökspress, och driver Top Notch design, ett bolag som erbjuder tjänster inom industriell design och produktutveckling.

För er som är intresserade av eller nyfikna på mekaniken, elektroniken och mjukvaran som gör Skugga Eyewears smarta glasögon så häftiga kommer det här bli riktigt spännande, och ett möte med en unikt mångfacetterad, skarp och trevlig föreläsare är att vänta.

12-14: 3D workshop med Stefan Löfdahl. Ta med din egen dator. Vi designar prylar och printer på plats.

13-14: Filosofiskt samtal.

14-16: Hållbarhet med Charlotta Szczepanowski, Chef hållbarhet och kvalitet på Coop Sverige. Charlotta delar sin gedigna kunskap om hållbarhetsfrågor i allmänhet och Coop och mat i synnerhet.

Brainpool:are för Brainpool:are

Föreläsningar, intressegrupper och workshops arrangerade av Brainpool:are. Ca 60 min. Under dagen:

13-14: Matematik på riktigt (workshop) med Anna Naucler.

Som vanligt blir det såklart även brädspel, schack, pingis och häng (bland annat kan man prata om alla möjliga intressanta grejer med Sarah i köket).

Vi ser fram emot att träffa så många som möjligt av er!

Frågor? Hör av dig till: 076 802 31 00 eller info@brainpoolsweden.com

Gillar du också kunskap? Tycker du, precis som vi, om att tänka och fundera på hur saker fungerar (eller inte fungerar)? Är du född 01-06 (vi har inget ålderstak när man väl är med)? Kom på någon av våra träffar! Känner du någon som också gillar att tänka? Ta med dem till Brainpool!

OBS! Anmäler du dig och får förhinder – avboka till info@brainpoolsweden.com eller 076-802 31 00 senast 9:00 samma dag som eventet hålls! Om du är anmäld och uteblir utan avbokning debiteras en avgift om 350 kr.Vi ser framemot att träffa så många som möjligt utav er!

//Gänget bakom Brainpool

Mer om Brainpool hittar du på: www.brainpoolsweden.com.

Unga födda 2002-2007 (utan ålderstak när man väl är med).