Helghäng “ZERO”- Entreprenörskap, AI, Matte, Draw for Fun, Schack

Helghäng “ZERO”- Entreprenörskap, AI, Matte, Draw for Fun, Schack

Venue

Hälsingegatan 49

Hälsingegatan 49, 11331 Stockholm

Stockholm, Stockholms län, SE, 11331

Helghäng med massor av kul grejer! MAX 50 PLATSER.

Helghäng Zero

Helgäng i nytt Corona anpassat format. Trots virusspridning vill vi erbjuda möjligheten att ses fysiskt och i sann Brainpool anda blev det: Helghäng “ZERO”

En halv dag utan lunchhantering med en föreläsning och därefter 3 olika workshops att välja mellan. Med spridda stolar och workshops i olika rum. Vi vill att man kommer till det program man vill vara med på och går när man känner sig nöjd med föreläsning/workshops. Antalet är begränsat till 50 och vi tar inte in några nya deltagare.

PROGRAM

13.00-15.00: Att bestämma sig för att följa sin vision, flytta själv till Singapore när man är 16 och att ta upp kampen mot Amazon. Brainpool:are Oliver Edholm (18) delar med sig av sin resa från programmerande 8-åring, beslutet att hoppa av skolan till att jobba med AI åt Klarna och deltagit i ett forskningsprojekt om AI på Singapore University – dit han på egen hand flyttade när han var 16 – innan han bestämde han sig för att starta eget bolag i Sverige. Han ville skapa algoritmer för bolag som inte har Amazon’s databas, och resultatet blev Depict AI. Andra delen av föreläsningen handlar om just Depict AI – entreprenörskap, AI och kampen mot Amazon.

15-16.30: Brainpool:are för Brainpool:are. Workshops arrangerade av Brainpool:are.

– Matematik på riktigt (workshop) med Anna Naucler.

– Draw for life, ritarworkshop med Christina Olin och Josef.

– Schack med Solomia

Vi ser fram emot att träffa så många som möjligt av er!

Frågor? Hör av dig till: 076 802 31 00 eller info@brainpoolsweden.com

OBS! Anmäler du dig och får förhinder – avboka till info@brainpoolsweden.com eller 076-802 31 00 senast 9:00 samma dag som eventet hålls! Om du är anmäld och uteblir utan avbokning debiteras en avgift om 350 kr.//Gänget bakom Brainpool

Mer om Brainpool hittar du på: www.brainpoolsweden.com. 

Unga födda 2002-2007 (utan ålderstak när man väl är med).Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng