Helghäng “ZERO”- Entreprenörskap, AI, Matte, Draw for Fun, Schack

Venue

Hälsingegatan 49

Hälsingegatan 49, 11331 Stockholm

Stockholm, Stockholms län, SE, 11331

Helghäng med massor av kul grejer! MAX 50 PLATSER.

Helghäng Zero

Helgäng i nytt Corona anpassat format. Trots virusspridning vill vi erbjuda möjligheten att ses fysiskt och i sann Brainpool anda blev det: Helghäng “ZERO”

En halv dag utan lunchhantering med en föreläsning och därefter 3 olika workshops att välja mellan. Med spridda stolar och workshops i olika rum. Vi vill att man kommer till det program man vill vara med på och går när man känner sig nöjd med föreläsning/workshops. Antalet är begränsat till 50 och vi tar inte in några nya deltagare.

PROGRAM

13.00-15.00: Att bestämma sig för att följa sin vision, flytta själv till Singapore när man är 16 och att ta upp kampen mot Amazon. Brainpool:are Oliver Edholm (18) delar med sig av sin resa från programmerande 8-åring, beslutet att hoppa av skolan till att jobba med AI åt Klarna och deltagit i ett forskningsprojekt om AI på Singapore University – dit han på egen hand flyttade när han var 16 – innan han bestämde han sig för att starta eget bolag i Sverige. Han ville skapa algoritmer för bolag som inte har Amazon’s databas, och resultatet blev Depict AI. Andra delen av föreläsningen handlar om just Depict AI – entreprenörskap, AI och kampen mot Amazon.

15-16.30: Brainpool:are för Brainpool:are. Workshops arrangerade av Brainpool:are.

– Matematik på riktigt (workshop) med Anna Naucler.

– Draw for life, ritarworkshop med Christina Olin och Josef.

– Schack med Solomia

Vi ser fram emot att träffa så många som möjligt av er!

Frågor? Hör av dig till: 076 802 31 00 eller info@brainpoolsweden.com

OBS! Anmäler du dig och får förhinder – avboka till info@brainpoolsweden.com eller 076-802 31 00 senast 9:00 samma dag som eventet hålls! Om du är anmäld och uteblir utan avbokning debiteras en avgift om 350 kr.//Gänget bakom Brainpool

Mer om Brainpool hittar du på: www.brainpoolsweden.com. 

Unga födda 2002-2007 (utan ålderstak när man väl är med).