Hur hjärnan fungerar, gener för spelberoende & djurförsök

Hur hjärnan fungerar, gener för spelberoende & djurförsök

Venue

Brainpool

49 Hälsingegatan, 113 31 Norrmalm

Norrmalm, Stockholms län, SE, 113 31

Superskarpa psykiatriforskaren Sarah Holst berättar om hur hjärnan fungerar och vad som formar vårt beteende. Hur översätter man djurbeteende till människopsykologi? Var blir tanken molekyl? Vi får även ta del av det aktuella forskningsprojektet ”riskprofiler för att utveckla spelberoende”. Kom till en öppen frågestund och workshop kring hur hjärnan fungerar och vad som formar vårt beteende. 

Sarahs resultat bygger på djurförsök. Hon har undersökt och avlivat råttor och möss och tar upp fördelar och nackdelar med djurförsök och hur hon har tänkt kring det. 

Efter föreläsningen kl 18-19.30 jobbar de som valt LevelUp Jämlikhet 2.0 (se www.brainpoolsweden.com) tillsammans med Pernilla Alexandersson och Forskarskolan vidare med sina projekt.  

Hoppas vi ses! 

Gänget bakom Brainpool. 

Frågor: 076 802 31 00 eller info@brainpoolsweden.com

RESER DU MED SJ? DÅ FÅR DU RABATT PÅ BILJETTEN. Fyll i detta i anmälan. 

OBSERVERA: Anmäler du dig och får förhindra – avboka till info@brainpoolsweden.com eller 076-802 31 00. Anmäld och lämnas utan avbokning senast kl 09.00 händelsedagen debiteras en avgift om 250 kr.

Gänget bakom Brainpool.

Mer om Brainpool hittar du på: www.brainpoolsweden.com. Särskilt begåvade unga 2005-1997 som gillar djupare tankar och har intensiva intressen.Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng