Inspiration Club “Från råkapitalist till samhällsbyggare” – 7AP

Inspiration Club “Från råkapitalist till samhällsbyggare” – 7AP

Venue

Brainpool

49 Hälsingegatan, 113 31 Norrmalm

Norrmalm, Stockholms län, SE, 113 31

Inspiration Club “Från råkapitalist till samhällsbyggare”

Carl Johan började sin karriär inom finansmarknaden i London – ett sammanhang där det bara handlar om att tjäna pengar. Nu är Carl Johan på 7AP (Sveriges största pensionsfond) och i uppdrag att bygga ett hållbart samhälle och samtidigt trygga våra pensioner. Ta del av 7AP:s hållbarhetsarbete och hur dom påverkar bolag som inte anses bidra till ett hållbart samhälle. Såklart får du också veta – Vad är egentligen en pension?

17:00-19:30 på The Park, Hälsingegatan 49.

Välkomna, hoppas vi ses! 🙂

//Gänget bakom Brainpool

Frågor: 076 802 31 00 eller info@brainpoolsweden.com

Har du inte varit med förut? Då är du välkommen att testa Brainpool kostnadsfritt på en av våra Inspirationclubs. Du och en förälder/vuxen är även välkomna på introduktion 16:30, därefter är träffen förälder/”vuxen”-fri!

RESER DU MED SJ? DÅ FÅR DU RABATT PÅ BILJETTEN. Fyll i detta i anmälan.

OBSERVERA: Anmäler du dig och får förhindra – avboka till info@brainpoolsweden.com eller 076-802 31 00. Anmäld och lämnas utan avbokning senast kl 09.00 händelsedagen debiteras en avgift om 250 kr.
Hoppas vi ses!

Mer om Brainpool hittar du på: www.brainpoolsweden.com. Unga födda 2000-2006 som gillar att tänka, kunskap och är intresserade av olika perspektiv.Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng