Inspiration Club: Perspektiv på mångfald – vad händer när alla får vara olika? Suzan Hourieh Lindberg

Venue

Brainpool

49 Hälsingegatan, 113 31 Norrmalm

Norrmalm, Stockholms län, SE, 113 31

Möt superinspiratören Suzan Hourieh Lindberg! Med grym kunskap inom affärsutveckling, marknadsföring och varumärken i bolag som Western Union, Bergs School of Communicaiton och Volvo Car Mobility.  Vi lär oss om hur  jämlikhet, mångfald, inkludering bidrar till framgång, innovation och lönsamhet i världen och mer specifikt i teknikföretag. Suzan delar med sig av sin kunskap om “Diversity management”, verktygen och hur man gör för att skapa mångfald i ett företag, organisation, ett projekt eller i kompisgänget. 


Bonus: Om begåvning, techbolag och kommunikation 


Efter föreläsningen kl 18-19.30 forstätter de som valt LevelUp Jämlikhet 2.0 (se www.brainpoolsweden.com) ihop med Pernilla Alexandersson och definierar den fråga inom jämlikhet man vill undersöka. 


Hoppas vi ses! 


Gänget bakom Brainpool.


Frågor: 076 802 31 00 eller info@brainpoolsweden.com


Mer om Brainpool hittar du på: www.brainpoolsweden.com. Särskilt begåvade unga 2005-1997 som gillar djupare tankar och har intensiva intressen.


RESER DU MED SJ? DÅ FÅR DU RABATT PÅ BILJETTEN. Fyll i detta i anmälan. 


OBSERVERA: Anmäler du dig och får förhinder – avboka till info@brainpoolsweden.com eller 076-802 31 00. Anmäld och uteblir utan avbokning senast kl.09:00 event dagen debiteras en avgift om 250 kr.