InspirationClub – Mänskligheten en parentes i jordens historia

InspirationClub – Mänskligheten en parentes i jordens historia

Venue

Brainpool

Hälsingegatan 49, 113 31 Stockholm

Stockholm, Stockholms län, SE, 113 31


Inspiration Club med fokus på FNs hållbarhetsmål för 2030 och deras (och människans) plats i tiden och världen.Louise König, en av Sveriges skarpaste inom hållbarhet, och Jakob Trollbäck, internationell grafikerlegend och grundare av två kommunikationsbyråer, kommer och pratar om bland annat hur innovationskraft och smarta idéer driver samhällsutvecklingen framåt, och hur man kan gå tillväga för att få människor att förstå till exempel FNs hållbarhetsmål.

Hur växlar vi upp det goda med minst 100 % i allt vi gör? Hur kan vi inkludera både unga och årsrika i utvecklingen?

Tid:

17:00-18:25: Föreläsning

18:25-19:25: Workshop/diskussion för de som vill försdjupa sig ytterligare. För övriga blir det boardgames, häng, snack, pingis och det ni vill.

Vi ser framemot att träffa så många som möjligt utav er!

//Gänget bakom Brainpool

Frågor: 076 802 31 00 eller info@brainpoolsweden.com


OBSERVERA: Anmäler du dig och får förhinder – avboka till info@brainpoolsweden.com eller 076-8023100. Har du anmält dig och kan inte komma utan avbokning senast kl 09.00 händelsedagen debiteras en avgift om 250 kr.Mer om Brainpool hittar du på: www.brainpoolsweden.com. Vi finns för dig som är född 2001-2006 och som gillar att tänka, som drivs av kunskap och är intresserade av olika perspektiv.Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng