InspirationClub – Nörderi i entreprenörskap, innovation & tech

InspirationClub – Nörderi i entreprenörskap, innovation & tech

Venue

Brainpool

Hälsingegatan 49, 113 31 Stockholm

Stockholm, Stockholms län, SE, 113 31

En resa i entreprenörskap, innovation och tech med en superförebild inom dessa områden – Stina Lantz. Just nu är hon på Ignite Sweden som knyter ihop storbolag med startups och corporates, och utforskar de fallgropar och framgångsfaktorer som uppstår när två världar ska mötas.

Förutom det har Stina arrangerat några av Sveriges största tech-events, hackathons, jobbat med affärsutveckling, marknadsföring , startat företag och jobbat med Ericsson, Telia, Microsoft och IBM.

Vi ser framemot att träffa så många som möjligt av er!

//Gänget bakom Brainpool

Frågor: 076 802 31 00 eller info@brainpoolsweden.com

RESER DU MED SJ? DÅ FÅR DU RABATT PÅ BILJETTEN. Fyll i detta i anmälan.

OBSERVERA: Anmäler du dig och får förhindra – avboka till info@brainpoolsweden.com eller 076-8023100. Har du anmält dig och kan inte komma utan avbokning senast kl 09.00 händelsedagen debiteras en avgift om 250 kr.

Mer om Brainpool hittar du på: www.brainpoolsweden.com. Vi finns för dig som är född 2001-2006 och som gillar att tänka, som drivs av kunskap och är intresserade av olika perspektiv.Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng