PopUp Skåne…..Giovanni Leoni: en glad rebell med högt IQ som hittat “ett hem” för sitt komplexa tänkande

Venue

Altitude Meetings

Lokal Satellit Nordenskiöldsgartan 24, 21119 Malmö

Malmö, SE, 21119Till slut – Brainpool återkommer till Skåne!!!


En glad rebell med hög IQ som hittat ett hem för sitt komplexa tänkande


Giovanno Leoni har hittat ett hem för sitt komplexa tänkande – han är hängivet passionerad för komplex verksamhetsanalys och ju större utmaning desto bättre. 


Kom och häng med Brainpool och ta del av Giovannis personliga resa för att hitta rätt för sitt komplexa tänkande. Giovanni arbetar idag med strategisk förändring i Malmö stad med inriktning på digitalisering. Så här ser temat ut för dagen:


Bättre affärer genom avancerad verksamhetsanalys – en berättelse om komplexitet 


Vår verklighet är komplex och analys syftar till att förstå beståndsdelarna. Genom Giovannis yrkesliv och främst hans tid på CDON.COMoch IKEA, så har avancerad verksamhetsanalys varit en väg framåt för att öka förståelse för vad som händer och att kunna ta smarta affärsbeslut. Det handlar om att tillämpa analytiska metoder i verkligheten och att få teori att bli praktik. Det handlar om en förståelse för den organisation man befinner sig i, vad som driver den framåt och hur man kan genom fakta-drivna beslut forma framtiden.


Människor med hög logisk kapacitet har en förmåga som kommer vara en av de mest eftertraktade egenskaperna av arbetsgivare framöver. Det handlar inte bara om att kunna förstå detaljerna genom djup analys, utan att kunna lyfta blicken och se sammanhangen genom syntes. Giovannis egna erfarenhet av att ha hög logisk kapacitet (IQ 135+) är att det handlar om att hitta sitt område av komplexitet och sedan hänge sig passionerat till det. Desto större utmaning, desto bättre.


Grymt välkomna till föreläsning, kunskap, funderingar och diskussioner! 


Superstolta att presentera medverkan av våra grymma partners som är med och arrangerar Brainpools PopUps i Skåne:


Projekttorped: Gustav Widerström, Ideon Open. 


Eventpartner: Alitude Meetings 


PROGRAM


17:00 Välkomna och intro (föräldrar välkomna) 
17.30 Föreläsning
19:00 Tack för denna gång! 


Framtid: Nästa träff ordnas senast 18 juni runt lunchtid. Då besöker vi Book A Boat med Gustav Widerström där fi får en ta del av en resa i entreprenörskap och färdas över vatten i holländska el-båtar. 


Begränsat antal platser: 25


Vem: Ungdomar födda 00-05,  som gillar djupare tankar, har intensiva intressen och älskar kunskap. Särskilt begåvade unga. 


Frågor:


gustav.widerstrom@ideonopen.com, 070 851 35 85


stina@brainpoolsweden.com, 076 802 31 00 


Mer info och anmälan på www.brainpoolsweden.com


VI SER FRAM EMOT ATT TRÄFFAS!!!


Gänget bakom Brainpool