HELGHÄNG 21/5 – Säsongsavslutning!

Details
Date:

maj 21

Time:

10:00 f m - 05:00 e m

Event Category:

Helghäng

Click to Register: https://www.eventbrite.co.uk/e/helghang-215-tickets-254072637097
Organizer

Brainpool

Email: info@brainpoolsweden.com Phone: 076 802 31 00 Website:
Venue

Hälsingegatan 49

Hälsingegatan 49, 11331 Stockholm

Stockholm, Stockholms län, SE, 11331

Välkommen till Brainpools SISTA helghäng för säsongen!

På lördagen den 21 maj kör vi ett riktigt oförglömligt och magiskt avslut på en fantastisk vårtermin i sann Brainpoolanda!

Utöver ett härligt firande så kommer Helghänget att bjuda på spännande intellektuella utmaningar, ny kunskap, tänkande i olika perspektiv, frågor, och heta diskussioner! Vi varvar mellan grymma föreläsningar och fantastiska workshops! Du är med på det du vill.

Välkommen 😀

Kl. 10 Välkomnar vi nya deltagare för introduktion

Därefter får vi ta del av föreläsningar av:

🌟Micael Dahlén – Professorn i ekonomi från handelshögskolan, tv-stjärnan som delar tankeställare över morgonkaffet och som inte kan låta bli att undersöka udda vinklar och livets otaliga perspektiv. Asktronauten och lyckoexperten.. vad kommer Dahlén att bjuda på?

🌟Hanna Larsson – Brainpools alumni medlem, pandemi hjälte och framtida doktor! En fantastisk kunnig läkarstudent som inte dras för att bjuda in till intensiva och kunskapsfylliga diskussioner! Nu är hon tillbaka för att ta oss på en kunskapsresa genom kroppens tunnelbanesystem… Blodkärlen! Hur fungerar dem? Hur är det uppbyggt? Vad händer med oss människor när ett sådant viktigt system blir sjukt?

🌟Jonathan Jyllnor – Brainpool grundarens son och historie experten låter oss följa med i en tidsresa genom ett land som än idag låter sig sticka ut ur mängden och som gör sig tydligt hörd. Ett land som idag är världs aktuell. Rysslands historia är den kunskapsresa Jyllnor tar med oss på. Vad är det som bara ligger och längtar efter nyfikna Brainpoolare, spännande perspektiv och heta diskussioner? Ta med dig kaffekoppen och unna dig allt om Rysslands historia med en stjärnföreläsare!

🌟Matematik på riktigt – Älskar du också matematik? eller bara vill omges med människor som älskar logiska utmaningar och tankenötter! På den populära workshopen “Matematik På Riktigt” som hålls av Brainpools egna mattepassionerade alumnisar bjuder in till ett sammanhang där du kan djupdyka i roliga mattekluringar.

🌟Nataschas tecknar maraton! – Brainpoolaren som är en fenomenal tecknare, en ljusets tolk och ögon för detaljer, kommer att bjuda in till ett fantastiskt tecknar marathon, där du tillsammans med andra passionerade och nyfikna tecknare får ta del av hennes knep, rita tillsammans och gå loss i ditt kreativa skapande! Natascha ger dig inte bara den praktiska kunskapen utan kryddar den även med härliga prestigelösa utmaningar, ger dig tips och knep som kommer att ta dig längre än förr i skapandet! Här får alla vara med! Nybörjare som veteraner, i ett härligt och kreativt sammanhang.

Utöver alla grymma workshops och föreläsningar kommer dagen att bjudas på feststämning, spel, glada Brainpoolare, musik enda fram till kl. 17! 🍪🍿🎂🥤

VÄLKOMNA! <3

Känner du någon som också gillar att tänka? Ta med dem till Brainpool!

Vi ser fram emot att träffa så många som möjligt av er!

Ålderstak: Födda 2004-2008 (Endast för nya deltagare. När man väl är medlem finns det inga ålderstak)

Frågor? Hör av dig till: 076 802 31 00 eller info@brainpoolsweden.com

OBS! Anmäler du dig och får förhinder – avboka till info@brainpoolsweden.com eller 076-802 31 00 senast 9:00 samma dag som eventet hålls! Om du är anmäld och uteblir utan avbokning debiteras en avgift om 350 kr.