Helghäng 27 nov

Details
Date:

november 27

Time:

11:00 f m - 05:00 e m

Event Category:

Helghäng

Click to Register: https://www.eventbrite.co.uk/e/helghang-27-nov-tickets-162389967765
Organizer

Brainpool

Website: https://www.eventbrite.co.uk/o/brainpool-8634681613
Venue

Hälsingegatan 49

Hälsingegatan 49, 11331 Stockholm

Stockholm, Stockholms län, SE, 11331

Helghäng med massor av kul grejer! Julavslutning.

Äntligen igen, Helghääääääääng!

En lördag i sann Brainpoolanda. Det blir utmaningar, kunskap, tänkande, frågor, diskussioner och perspektiv. Grymma föreläsningar varvas med lika grymma workshops och vanligt häng. Du är med på det du vill.

10-11: Introduktion för nya deltagare + teambuilding.

11-12.30: Föreläsning. Feministisk AI – en jämlik värld genom AI. Supergrymma BrainpoolRobotForskare Sofia Thunberg, doktorand kognitionsvetenskap & forskar om AI och robotar vid LIU föreläser och leder diskussionen. Visionen att skapa en jämlik värld med hjälpa av AI och hur tar vi oss dit? Föreläsning och mycket diskussion om hur vi kan använda AI för att förstärka okända röster i samhället och hur vi kan göra AI mer tillgänglig för alla. Ur individens perspektiv, företag, forskare, tänkare och studenter. Skulle säga att det är chansen för alla som inte får sin röst hörd och alla technördar.

14-15:30: Föreläsning. Konkursen som blev konkursförvaltaren med en passion för konkurser. Carl Östring – styrelseproffs, affärsjurist & tidigare advokat. Lär oss allt han kan om karriären och livet (och det är mycket). 🙂 . Att leva med taktiken att alltid välja det svåraste. Att vara konkursförvaltare, advokat i Moskva, företagsledare, prisbelönt styrelseordförande, förälder, scoutledare och att ständigt jaga nya erfarenheter. Skillnaden på kapitalism och kapitaliserande. Att fortsätta eller avsluta? Att inte göra som alla andra. Att vara rådgivare i bakgrunden till miljardärer såväl som småföretagare. Att drivas av pengar – eller utveckling. Att vilja lära nytt hela tiden. Hur många intressen kan man ha?

Brainpool:are för Brainpool:are: Workshops och intressegrupper arrangerade av Brainpool:are. 60 min.

12.45-13.45: Matematik på riktigt. Anna Naucler

12.45-13.45: Antons hörna. Här kan allt hända – måleri, historia, filosofi.

15.45 – 16.45: Filosofera med Fredrik Bruhn. Universum, AI, Borlänge, Rymden, Nasa, att gå sin egen väg.

Som vanligt blir det såklart även brädspel, schack, pingis och häng.

Vi ser fram emot att träffa så många som möjligt av er!

Frågor? Hör av dig till: 076 802 31 00 eller info@brainpoolsweden.com

Gillar du också kunskap? Tycker du, precis som vi, om att tänka och fundera på hur saker fungerar (eller inte fungerar)? Är du född 04-08 (vi har inget ålderstak när man väl är med)? Kom på Helghänget eller någon av våra digitala träffar! Känner du någon som också gillar att tänka? Ta med dem till Brainpool!

OBS! Anmäler du dig och får förhinder – avboka till info@brainpoolsweden.com eller 076-802 31 00 senast 9:00 samma dag som eventet hålls! Om du är anmäld och uteblir utan avbokning debiteras en avgift om 350 kr.