HELGHÄNG! Kemi, myggor, globala utmaningar, clowner-storbank, teckna, matte

Details
Date:

september 3

Time:

10:00 f m - 05:00 e m

Event Category:

Helghäng

Click to Register: https://www.eventbrite.co.uk/e/helghang-kemi-myggor-globala-utmaningar-clowner-storbank-teckna-matte-tickets-401032508027
Organizer

Brainpool

Website: https://www.eventbrite.co.uk/o/brainpool-8634681613
Venue

Hälsingegatan 49

Hälsingegatan 49, 11331 Stockholm

Stockholm, Stockholms län, SE, 11331

Äntligen igen, Helghääääääääng!
En lördag i sann Brainpoolanda. Det blir utmaningar, kunskap, tänkande, frågor, diskussioner och perspektiv

Välkommen till Brainpools FÖRSTA helghäng för säsongen!

Lördagen den 3 september kör vi ett riktigt oförglömligt och magiskt avslut på en fantastisk vårtermin i sann Brainpoolanda!

Utöver ett härligt firande så kommer Helghänget att bjuda på spännande intellektuella utmaningar, ny kunskap, tänkande i olika perspektiv, frågor, och heta diskussioner! Vi varvar mellan grymma föreläsningar och fantastiska workshops! Du är med på det du vill.

Välkommen 😀

Kl. 10 Välkomnar vi nya deltagare för introduktion

Äntligen igen, Helghääääääääng!

En lördag i sann Brainpoolanda. Det blir utmaningar, kunskap, tänkande, frågor, diskussioner och perspektiv. Grymma föreläsningar varvas med lika grymma workshops och vanligt häng. Du är med på det du vill.

10-11: 🌟Introduktion för nya deltagare + teambuilding.

11-12.30: 🌟Föreläsning: Kemi, innovation och myggbekämpning. Lech Ignatowicz – Phd immunologi. Hur speciellt framtagna kemiska feromoner kan locka och döda myggor – i syfte att stoppa spridning av sjukdomar som malaria m.m.

Brainpool:are för Brainpool:are: Workshops och intressegrupper arrangerade av Brainpool:are. 60 min.

13:00-14:30 🌟 Matematik på riktigt – Älskar du också matematik? eller bara vill omges med människor som älskar logiska utmaningar och tankenötter! På den populära workshopen “Matematik På Riktigt” som hålls av Brainpools egna mattepassionerade alumnisar bjuder in till ett sammanhang där du kan djupdyka i roliga mattekluringar.

13:00-14:30 🌟Nataschas tecknar maraton! – Brainpoolaren som är en fenomenal tecknare, en ljusets tolk och ögon för detaljer, kommer att bjuda in till ett fantastiskt tecknar marathon, där du tillsammans med andra passionerade och nyfikna tecknare får ta del av hennes knep, rita tillsammans och gå loss i ditt kreativa skapande! Natascha ger dig inte bara den praktiska kunskapen utan kryddar den även med härliga prestigelösa utmaningar, ger dig tips och knep som kommer att ta dig längre än förr i skapandet! Här får alla vara med! Nybörjare som veteraner, i ett härligt och kreativt sammanhang.

13:00-14:30: Alumni fika.

15:00-16:30: 🌟Föreläsning. Professor Emma Stenström, driver kursen Global Challenges på Handelshögskolan. Om globala utmaningar, clowner och storbanker.

11-16: 🌟Häng med Brainpools grymma Digitala minglare, spindeln i socialamedia nätet, Julia och hennes trogna sidekick Iris och bli en av Brainpools content creators!

Som vanligt blir det såklart även brädspel, schack, pingis och häng fram till kl. 17! 🍪🍿🎂🥤

VÄLKOMNA! <3

Känner du någon som också gillar att tänka? Ta med dem till Brainpool!

Vi ser fram emot att träffa så många som möjligt av er!

Ålderstak: Födda 2004-2009 (Endast för nya deltagare. När man väl är medlem finns det inga ålderstak)

Frågor? Hör av dig till: 076 802 31 00 eller info@brainpoolsweden.com

OBS! Anmäler du dig och får förhinder – avboka till info@brainpoolsweden.com eller 076-802 31 00 senast 9:00 samma dag som eventet hålls! Om du är anmäld och uteblir utan avbokning debiteras en avgift om 350 kr.