HELGHÄNG – Riskanalys. Hållbarhet&musik. Raketbygge m. Edward. Teckna&Matte

Venue

Hälsingegatan 49

Hälsingegatan 49, 11331 Stockholm

Stockholm, Stockholms län, SE, 11331

Äntligen igen, Helghääääääääng!
En lördag i sann Brainpoolanda. Det blir utmaningar, kunskap, tänkande, frågor, diskussioner och perspektiv

Äntligen Helghääääääääng – igen!

En lördag i sann Brainpoolanda. Det blir utmaningar, kunskap, tänkande, frågor, diskussioner och perspektiv. Grymma föreläsningar varvas med lika grymma workshops och vanligt häng. Du är med på det du vill.

10-11: Introduktion för nya deltagare + teambuilding.

11-12.30: Föreläsning: Risk specialisten, mattesnillet och dunder analytikern Jakob Lavröd kommer och lär oss om hur bankerna vet vem som betalar sina lån

Brainpool:are för Brainpool:are: Workshops och intressegrupper arrangerade av Brainpool:are. 60 min.

13:00-14:30 Matematik på riktigt. Brainpools egna matteexpert Anna Naucler håller en workshop där vi får testa matematisk problemlösning på riktigt!

13:00-14:30: Tecknar marathon. Brainpools mästertecknare & “storasyster” Natascha håller i en workshop där vi får utforska kreativt skapande och lära oss praktiska tips och tricks från en riktig stjärna!

15:00-16:30: Föreläsning. En riktig rockstjärna i hållbarhetsarbete – Belina Retourné – kommer till oss och pratar om hur konst, hållbarhet och kommunikation! En grym blandning som kan rädda världen!

11-16: Brainpool vän, mästerkodare och softwareenginer Edward Patel kommer till Brainpool för en praktisk workshop i hur man bygger och skjuter raketer.

Som vanligt blir det såklart även brädspel, schack, pingis och häng.

Vi ser fram emot att träffa så många som möjligt av er!

Frågor? Hör av dig till: 076 802 31 00 eller info@brainpoolsweden.com

Gillar du också kunskap? Tycker du, precis som vi, om att tänka och fundera på hur saker fungerar (eller inte fungerar)?

Är du född 04-09 (vi har inget ålderstak när man väl är med)? Kom på Helghänget eller någon av våra digitala träffar! Känner du någon som också gillar att tänka? Ta med dem till Brainpool!

OBS! Anmäler du dig och får förhinder – avboka till info@brainpoolsweden.com eller 076-802 31 00 senast 9:00 samma dag som eventet hålls! Om du är anmäld och uteblir utan avbokning debiteras en avgift om 350 kr.